Styrk patruljearbeidet!


Velkommen til Oppdrag: Førerpatruljen! På disse sidene vil du finne alt materialet som er laget til prosjektet. Det betyr at du som troppsleder, eller annen nysgjerrig speider har muligheten til å laste ned og sette igang med Oppdrag: Førerpatruljen allerede i dag!

Bruk Oppdrag: førerpatruljen etter eget ønske. Bruk de enkelte oppdrag ved behov, bruk det som det står, bruk deler, eller bruk det som et utgangspunkt og lag en egen framgangsmåte.


Introduksjon


Kjære troppsleder! Velkommen som deltakere i Oppdrag: Førerpatruljen! Her kommer litt informasjon dere bør lese før dere går i gang med oppdragene. Målet med Oppdrag: Førerpatruljen er å vise lederne hvordan å drive troppen i tråd med speidermetoden. Hensikten er at lederne i troppen skal bli mer bevisste på hvorfor de gjør ting, og på hvordan de gjør det.

Baden-Powell sa:
Patruljesystemet er ikke ett system å drive speiding etter. Det er det eneste systemet.

Last ned resten av introduksjonen!

Last ned basisoppdragene


Last ned inspirasjonsoppdragene

Last ned spotoppdrag


Ta kontakt


Lurer du på noe angående Oppdrag: førerpatruljen eller har et smart tips til gjennomføring av et av oppdragene; oppfordrer vi deg til å dele det på facebookgruppa slik at alle kan se og komme med innspill. Sjenert? Vi er også tilgjengelige på e-post.