Styrk patruljearbeidet!


Velkommen til Oppdrag: Førerpatruljen! På disse sidene vil du finne alt materialet som er laget til prosjektet. Det betyr at du som troppsleder, eller annen nysgjerrig speider har muligheten til å laste ned og sette igang med Oppdrag: Førerpatruljen allerede i dag!

Bruk Oppdrag: førerpatruljen etter eget ønske. Bruk de enkelte oppdrag ved behov, bruk det som det står, bruk deler, eller bruk det som et utgangspunkt og lag en egen framgangsmåte.

Ønsker du å få tilsendt ett oppdrag pr. e-post en gang i måneden? Da kan du legge inn e-postadressen din i feltet under. Ellers er det bare å sette i gang med opplegget på egen hånd. Lykke til!Introduksjon


Kjære troppsleder! Velkommen som deltakere i Oppdrag: Førerpatruljen! Her kommer litt informasjon dere bør lese før dere går i gang med oppdragene. Målet med Oppdrag: Førerpatruljen er å vise lederne hvordan å drive troppen i tråd med speidermetoden. Hensikten er at lederne i troppen skal bli mer bevisste på hvorfor de gjør ting, og på hvordan de gjør det.

Baden-Powell sa:
Patruljesystemet er ikke ett system å drive speiding etter. Det er det eneste systemet.

Last ned resten av introduksjonen!

Last ned basisoppdragene


Last ned inspirasjonsoppdragene

Last ned spotoppdrag


Ta kontakt


Lurer du på noe angående Oppdrag: førerpatruljen eller har et smart tips til gjennomføring av et av oppdragene; oppfordrer vi deg til å dele det på facebookgruppa slik at alle kan se og komme med innspill. Sjenert? Vi er også tilgjengelige på e-post.